Tilbud

Concept2 Model D PM5 Høj Romaskine Sort

Concept2 Model D PM5 Høj Romaskine Sort giver dig den ultimative træningsoplevelse. Med en sædeshøjde på 51 cm er denne romaskine perfekt til fitness, genoptræning og ældre centre, der ofte rummer flere maskiner. Den er ekstrem holdbar og har en professionel tone, så du får mest muligt ud af din træning. Den støjsvage motor og skridtleder giver en målrettet, effektiv træning, der let kan justeres for bedst mulig træningseffekt. Med Concept2 Model D PM5 Høj Romaskine Sort får du en uovertruffen træningsoplevelse.

Concept2 Model D PM5 Høj Romaskine Sort
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Concept2
EAN: 848688027755
Varenummer (SKU): 7105600194156674 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Concept2´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Concept2 Model D PM5 Høj Romaskine Sort

Hvis du træner seriøst og har brug for en Concept2, Concept2 Model D PM5 Høj Romaskine Sort vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Concept2 Model D PM5 Høj Romaskine Sort fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Concept2, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Concept2 Model D PM5 Høj Romaskine Sort til brug derhjemme

Concept2 er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Concept2 Model D PM5 Høj Romaskine Sort har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

848688027755