Blackroll Multi Band Træningselastik

Denne træningselastik er ekstremt alsidig, stærk, og kommer med fem forskellige farvekodede styrker: lys, middel, stærk, ekstrem stærk, og ekstra stærk. Det gør den veludstyret til alle træningsniveauer, og til at være med til at skabe en effektiv og alsidig træning. Den er også praktisk og let at opbevare, med det medfølgende bag, som gør den mobil. Blackroll Multi Band Træningselastik er et godt redskab til din funktionelle træning, og med dens fleksible evne og mange farver, kan du skabe en dynamisk træning der udfordrer hele kroppen.

Blackroll Multi Band Træningselastik - længde: 270 cm, bredde: 3 cm
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Blackroll
EAN: 5714434172671
Varenummer (SKU): 9036600204023961 Kategori:

Blackroll Multi Band Træningselastik

Hvis du træner seriøst og har brug for en Blackroll, Blackroll Multi Band Træningselastik vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Blackroll Multi Band Træningselastik fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Blackroll, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Blackroll Multi Band Træningselastik til brug derhjemme

Blackroll er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Blackroll Multi Band Træningselastik har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434172671