Tilbud

Babolat Satelite Blast

Babolat Satelite Blast badmintonketcher er perfekt til den defensive spiller, der søger alsidighed og manøvredygtighed. Denne power badmintonketcher har en hovedtung balance og en vægt på 89 g., hvilket er et af de højere tal på markedet, der henvender sig til den defensive spiller.

Babolat Satelite Blast
4.5
Babolat Satelite Blast V2
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Babolat
EAN: 3324921913247
Varenummer (SKU): 8122501703378173 Kategori:

Babolat Satelite Blast

Hvis du træner seriøst og har brug for en Babolat, Babolat Satelite Blast vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Babolat Satelite Blast fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Babolat, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Babolat Satelite Blast til brug derhjemme

Babolat er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Babolat Satelite Blast har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

3324921913247