Tilbud

Babolat Pure Drive Team

Er udstyret med en kombination af en moderne konstruktion og et stærkt frame, som giver spilleren en ultraresponsiv følelse og hurtig handling. Det dragende design og den klassiske konstruktion giver denne tennisketcher et godt udseende. Den leveres med en avanceret Cortex-teknologi, som giver dig en stærk power- og spin-kombination. Denne tennisketcher er den perfekte mulighed for at tage dit spil op på et højere niveau. Den er let at håndtere og har fantastisk kontrol, som giver dig den perfekte kombination af kraft og spin. Denne tennisketcher vil hjælpe dig med at gå til toppen af dit spil.

DKK kr. 1.340,00
kr. 1.999,00
Babolat Pure Drive Team
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BabolatEAN: 3324921824321 Varenummer (SKU): 8122401643004369 Kategori:

Babolat Pure Drive Team

Hvis du træner seriøst og har brug for en Babolat, Babolat Pure Drive Team vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Babolat Pure Drive Team fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Babolat, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Babolat Pure Drive Team til brug derhjemme

Babolat er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Babolat Pure Drive Team har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

3324921824321