Tilbud

Babolat Pure Drive Lite

Den professionelle Babolat Pure Drive Lite 2021 tennisketcher er den letteste tennisketcher fra Babolat’s berømte Pure Drive-serie. Denne ketcher er designet til at levere rå styrke og spin og vejer kun 270 gram. Det støbte graphite- og kulfiberramme giver en høj grad af præcision og kontrol, mens de eksklusive Cortex-teknologi- og FSI-teknologi-funktioner hjælper med at øge effektiviteten og kontrollere spillet. Den bløde støddæmpning sørger for at reducere stød og vibrationsenergi. Babolat Pure Drive Lite 2021 er den perfekte resistente tennisketcher designet til dem, der søger ekstra styrke og spin.

Babolat Pure Drive Lite
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Babolat
EAN: 3324921835167
Varenummer (SKU): 8122401665049335 Kategori:

Babolat Pure Drive Lite

Hvis du træner seriøst og har brug for en Babolat, Babolat Pure Drive Lite vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Babolat Pure Drive Lite fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Babolat, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Babolat Pure Drive Lite til brug derhjemme

Babolat er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Babolat Pure Drive Lite har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

3324921835167