Tilbud

Babolat Pure Aero Super Lite

Topmodellen Pure Aero fra Babolat er nu tilgængelig med denne SuperLite 2019-udgave af den fantastiske tennisketcher! Superletten Babolat Pure Aero Super Lite er ideel til juniorer, der skal skifte op til en voksenketcher. Denne ketcher byder på en professionel oplevelse takket være dens letvægtsdesign og ekstremt høje præstationer. Den teknologisk avancerede ketcher er designet til at give spilleren maksimal kontrol over bolden samt en hurtigere spiloplevelse. Ketcherens ekstraordinære styrke og fleksibilitet gør den perfekt til et bredt udvalg af spillestile og spillere. Med Babolat Pure Aero Super Lite, kan du se frem til en professionel tenniskamp!

DKK kr. 896,00
kr. 995,00
Babolat Pure Aero Super Lite
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BabolatEAN: 3324921699547 Varenummer (SKU): 8122401930801079 Kategori:

Babolat Pure Aero Super Lite

Hvis du træner seriøst og har brug for en Babolat, Babolat Pure Aero Super Lite vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Babolat Pure Aero Super Lite fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Babolat, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Babolat Pure Aero Super Lite til brug derhjemme

Babolat er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Babolat Pure Aero Super Lite har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

3324921699547