Tilbud

Babolat Evo Drive

Babolat Evo Drive er den perfekte tennisketcher til dig, der søger en blanding af power og komfort. Den er udstyret med en kraftig ramme, der sikrer massevis af power og kontrol fra baglinjen, og et blødt elastik-arm-system, der giver følelsen af en optimal spillekomfort. Med dens præcise kontrol og et design, der er lavet til at give maksimal komfort, er denne tennisketcher det perfekte valg for enhver tennisspiller.

DKK kr. 1.049,00
kr. 1.399,00
Babolat Evo Drive
5
DKK kr. 1.199,95
kr. 1.599,95
Babolat Evo Drive Strung Tennisketcher Unisex Tennisketchere Og Udstyr Blå 0
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BabolatEAN: 3324921840239 Varenummer (SKU): 8122400305109307 Kategori:

Babolat Evo Drive

Hvis du træner seriøst og har brug for en Babolat, Babolat Evo Drive vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Babolat Evo Drive fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Babolat, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Babolat Evo Drive til brug derhjemme

Babolat er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Babolat Evo Drive har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

3324921840239