Tilbud

Babolat Evo Drive Women

Oplev kraftfuld og manøvrevenlig spil med Babolat Evo Drive Women. Denne dame tennisketcher er specielt designet til at give kvindelige tennisspillere den ultimative spilleoplevelse. Med dens letvægts- og kompakte design samt den optimale balance mellem stærkhed og kontrol, er dette en tennisketcher, der særligt er udviklet til kvinder. Få mest muligt ud af dit spil med Babolat Evo Drive Women.

DKK kr. 860,00
kr. 1.399,00
Babolat Evo Drive Women
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BabolatEAN: 3324921857435 Varenummer (SKU): 8122400003456784 Kategori:

Babolat Evo Drive Women

Hvis du træner seriøst og har brug for en Babolat, Babolat Evo Drive Women vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Babolat Evo Drive Women fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Babolat, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Babolat Evo Drive Women til brug derhjemme

Babolat er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Babolat Evo Drive Women har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

3324921857435