Tilbud

Babolat Boost Aero

Denne Babolat Boost Aero tennisketcher er perfekt til begynderen, den let øvede eller den dedikerede motionist. Manøvrevenlig og allround, denne ketcher vil hjælpe dig med at opnå et hurtigt sving. Let og manøvrevenlig, vil den hjælpe dig med at forbedre din tennistechnik og give dig mulighed for flere point på tennisbanen. Prøv denne professionelle ketcher og få den perfekte kombination af fart, kontrol og manøvredygtighed.

DKK kr. 749,00
kr. 999,00
Babolat Boost Aero
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BabolatEAN: 3324922004401 Varenummer (SKU): 8122402101861661 Kategori:

Babolat Boost Aero

Hvis du træner seriøst og har brug for en Babolat, Babolat Boost Aero vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Babolat Boost Aero fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Babolat, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Babolat Boost Aero til brug derhjemme

Babolat er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Babolat Boost Aero har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

3324922004401