American Barbell Kettlebell 4 kg

4 kg er Hvid. American Barbell Kettlebells er designet til professionelt brug og er lavet af et højkvalitets støbejern, der er robust og slidstærkt. De har komfortable håndtag, der er designet til at give et godt greb, så du kan komme igennem alle dine øvelser med større komfort. De er perfekte til både almindelig træning og professionelle udøvere. American Barbell Kettlebells er den perfekte løsning til at forbedre din styrke og kondition. De er tilgængelige i kilo fra 4 kg til 48 kg, og hver er farvekodet med et professionelt dansk ord – 4 kg er hvid.

American Barbell Kettlebell 4 kg
3
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: American Barbell
EAN: 7051941123948
Varenummer (SKU): 5234002109654969 Kategorier: ,

American Barbell Kettlebell 4 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en American Barbell, American Barbell Kettlebell 4 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe American Barbell Kettlebell 4 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en American Barbell, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

American Barbell Kettlebell 4 kg til brug derhjemme

American Barbell er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

American Barbell Kettlebell 4 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

American Barbell

EAN

7051941123948