Abilica YogaMat ECO

Stå stærkt på yogamåtten ECO fra Abilica. Den er produceret af miljørigtige materialer, der både er skridsikre og giver et godt greb. Denne yogamåtte er tofarvet og 4 mm tyk og måler 175 x 61 cm. Den leveres med en træningsplanche, så du kan komme godt i gang med din yogatime. Abilica ECO er produceret af TPE, et miljørigtigt og genanvendeligt materiale. Dette er den perfekte yogamåtte til at forbedre din balance og styrke og give dig et solidt og sikkert fundament.

Abilica ECO Yoga Mat
Abilica YogaMat ECO
3
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Abilica
EAN: 7051943004412
Varenummer (SKU): 5234000039185233 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica YogaMat ECO

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica YogaMat ECO vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica YogaMat ECO fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica YogaMat ECO til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica YogaMat ECO har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051943004412