Tilbud

Abilica WinRower 2.0 Romaskine

Den har et trinløst modstandsniveau og et kæmpe trædestroppesystem. Dens multifunktioner gør den til den perfekte romaskine til hjemmet. Med Abilica Winower 2.0 kan du træne både øvre og nedre kropsdel samtidig. Den har også en computer, så du kan holde styr på antallet af træninger, hastighed, modstandsniveau og de kalorier, du forbrænder. Abilica WinRower 2.0 er den ideelle romaskine til alle, der ønsker et godt og effektivt træningsprogram. Den kombinerer professionelt design, komfort og ydeevne til en overkommelig pris.

Abilica WinRower 2.0 Romaskine
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Abilica
EAN: 7051943005945
Varenummer (SKU): 5234000039186490 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica WinRower 2.0 Romaskine

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica WinRower 2.0 Romaskine vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica WinRower 2.0 Romaskine fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica WinRower 2.0 Romaskine til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica WinRower 2.0 Romaskine har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051943005945