Tilbud

Abilica Premium situps bench

Abilica Premium Situpsbænk er det perfekte hjælpemiddel til at få en strammere og stærkere mave. Designet er stabil og robust, og ideel til professionelt brug såvel som hjemmebrug. Den giver uovertruffen komfort takket være de højkvalitets puder og polstringer. Leveres med hjuld som gør det nemt at flytte rundt. Abilica Premium Situpsbænk hjælper dig med at opnå dit mål om en stærk og veltrænet mave.

DKK kr. 1.699,00
kr. 2.199,00
Abilica Premium situps bench
4
DKK kr. 2.316,00
kr. 2.459,00
Premium SitUps Bench, Abilica
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AbilicaEAN: 7051943003095 Varenummer (SKU): 5234000039184020 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica Premium situps bench

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica Premium situps bench vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica Premium situps bench fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica Premium situps bench til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica Premium situps bench har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Abilica

EAN

7051943003095