Tilbud

Abilica Premium Pro Spinningcykel

Vores Abilica Premium Pro spinningcykel er vores nyeste og mest kraftfulde model. Den er udstyret med en robust ramme og topkvalitetskomponenter, som giver dig den ultimative spinningoplevelse. Magnetisk modstand giver stille drift, mens det tunge svinghjul gør det muligt at klare ekstreme belastningsgrænser. Op til 60 omdrejninger i minuttet ved modstandsniveau 16, så kan du træne med stor kraft og precision.

DKK kr. 9.995,00
kr. 13.500,00
Abilica Premium Pro Spinningcykel
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AbilicaEAN: 7051943003019 Varenummer (SKU): 5234000039184012 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica Premium Pro Spinningcykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica Premium Pro Spinningcykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica Premium Pro Spinningcykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica Premium Pro Spinningcykel til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica Premium Pro Spinningcykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051943003019