Abilica Premium AC BT Løbebånd

Abilica Premium AC BT løbebånd er et løbebånd af professionel kvalitet, der er udviklet til aktive brugere, der stiller høje krav til funktion, pålidelighed og komfort. Det er det perfekte løbebånd til træningsrummet, som har en kraftig AC motor på 3HK. Denne løbebånd er solidt og driftssikkert, og giver en super god ydelse. Kom og oplev Abilica Premium AC BT løbebånd og se hvor effektiv træningen kan være.

DKK kr. 34.995,00
Abilica Premium AC BT Løbebånd
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Abilica
EAN: 7051943741638
Varenummer (SKU): 5234000047627229 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica Premium AC BT Løbebånd

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica Premium AC BT Løbebånd vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica Premium AC BT Løbebånd fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica Premium AC BT Løbebånd til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica Premium AC BT Løbebånd har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051943741638