Abilica Lat-Attachment 40

Abilica Lat-Attachment 40 er det perfekte tilbehør til at opgradere dit PowerRack 40 eller HalfRack 40 til et professionelt træningsstativ. Med denne station kan du udføre pull-downs og siddende roning for at styrke dine muskler effektivt. Den justerbare lårpude gør det nemt for dig at finde den optimale træningsposition.

Abilica Lat-Attachment 40
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Abilica
EAN: 7051943746800
Varenummer (SKU): 5234000047632737 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica Lat-Attachment 40

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica Lat-Attachment 40 vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica Lat-Attachment 40 fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica Lat-Attachment 40 til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica Lat-Attachment 40 har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051943746800