Tilbud

Abilica GymnasticRings

Abilica GymnasticRings er det perfekte værktøj til din træning! Disse ringe er perfekte til forskellige øvelser i crossfit eller til din egen hjemmetræning. Med Abilica GymnasticRings kan du træne dine overkropsmuskler ved kun at bruge din egen kropsvægt. Træn din core, arme, skuldre og ryg og udfordre dig selv med bl.a. muscle ups og dips. Abilica GymnasticRings er det professionelle træningsværktøj til dig!

DKK kr. 359,00
kr. 479,00
Abilica GymnasticRings
DKK kr. 419,00
kr. 499,00
Abilica GymnasticRings
4
DKK kr. 569,00
kr. 598,00
Abilica GymnasticRings
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AbilicaEAN: 7051943005501 Varenummer (SKU): 5234000039186354 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica GymnasticRings

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica GymnasticRings vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica GymnasticRings fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica GymnasticRings til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica GymnasticRings har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051943005501