Tilbud

Tunturi Yoga Grid Foamroller – 33 cm /Blå

Denne Tunturi Yoga Grid Foamroller Massage er perfekt til at løsne dine muskler og give direkte afslapning. Den er lavet af høj densitet skummateriale, så den er stærk og holdbar, og den har en innovativ overflademønster, som giver en kraftig massage og stimulerer blodcirkulationen på en skånsom måde. Den er 33 cm lang og kommer i en lækker blå farve. Tag den med på rejse eller brug den derhjemme – Køb Tunturi Yoga Grid Foamroller Massage og få det ultimative i afslapning.

DKK kr. 179,00
kr. 199,00
Tunturi Yoga Grid Foamroller - 33 cm /Blå
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TunturiEAN: 8717842029589 Varenummer (SKU): 5992300931880440 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Tunturi´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Tunturi Yoga Grid Foamroller – 33 cm /Blå

Hvis du træner seriøst og har brug for en Tunturi, Tunturi Yoga Grid Foamroller – 33 cm /Blå vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Tunturi Yoga Grid Foamroller – 33 cm /Blå fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Tunturi, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Tunturi Yoga Grid Foamroller – 33 cm /Blå til brug derhjemme

Tunturi er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Tunturi Yoga Grid Foamroller – 33 cm /Blå har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8717842029589