Tilbud

Tunturi Grid Foamroller – 33 cm

Tunturi Yoga Grid Foam Roller er en alsidig og komplet skumrulle med unikke “Distrodensity Zones”. Disse zoner har forskellige bredder og tætheder, som gør det muligt at tilpasse massage til dine specifikke behov. Du vil føle dig afslappet og få reduceret ømhed og stivhed, mens du opnår en masse udholdenhed og styrke. Denne skumrulle er 33 cm lang og kan bruges af alle aldre og fitnessniveauer. Den vil hjælpe med at styrke muskler, bevæge led, øge smidighed og kontrollere åndedrætsmønstre. Tunturi Yoga Grid Foam Roller er et perfekt værktøj til enhver der ønsker at øge deres styrke, bevægelsesfrihed og udholdenhed.

DKK kr. 179,00
kr. 199,00
Tunturi Grid Foamroller - 33 cm
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TunturiEAN: 8717842025659 Varenummer (SKU): 5992302078184981 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Tunturi´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Tunturi Grid Foamroller – 33 cm

Hvis du træner seriøst og har brug for en Tunturi, Tunturi Grid Foamroller – 33 cm vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Tunturi Grid Foamroller – 33 cm fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Tunturi, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Tunturi Grid Foamroller – 33 cm til brug derhjemme

Tunturi er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Tunturi Grid Foamroller – 33 cm har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8717842025659