Tilbud

Top Sport Fitnessbold – Ø75 cm

Balance og kropsholdning, mens du styrker din krops kondition og styrke. Bolden er udstyret med en stødabsorberende tekstil og en slitesterk PVC-overflade, som giver optimal støtte og komfort. Med Top Sport Fitnessbold får du en holdbar og professionel træningsbold, der kan bruges til forskellige øvelser for at forbedre din almene kondition. Denne bold gør det også muligt at justere hårdheden, så du får den bedst mulige træning.

DKK kr. 189,00
Top Sport Fitnessbold - Ø75 cm
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TopSportEAN: 4044163016726 Varenummer (SKU): 5992302092730296 Kategori:

Top Sport Fitnessbold – Ø75 cm

Hvis du træner seriøst og har brug for en TopSport, Top Sport Fitnessbold – Ø75 cm vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Top Sport Fitnessbold – Ø75 cm fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en TopSport, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Top Sport Fitnessbold – Ø75 cm til brug derhjemme

TopSport er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Top Sport Fitnessbold – Ø75 cm har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4044163016726