Toorx Elastik Tube – Hård (Sort)

Denne sorte TOORX Elastik Tube er perfekt til dem, der vil have ekstra modstand i deres træningsøvelser for at opnå gode resultater. Det er meget velegnet til tone og udvikling af musklerne i arme, ben og ryg. Det er lavet af et stærkt og holdbart materiale, så du kan stole på den høje kvalitet og effektive træning. Tag den med på farten for at holde din kondition på et højt niveau. Prøv denne TOORX Elastik Tube og se hvor meget du kan opnå.

DKK kr. 99,00
Toorx Elastic Tube Heavy Black
4.5
DKK kr. 99,00
kr. 119,00
Toorx Elastik Tube - Hård (Sort)
4.5
DKK kr. 412,24
Fitness tube TOORX AHF-146 strong with two handles
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ToorxEAN: 8029975994697 Varenummer (SKU): 5992302141860622 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Elastik Tube – Hård (Sort)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Elastik Tube – Hård (Sort) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Elastik Tube – Hård (Sort) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Elastik Tube – Hård (Sort) til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Elastik Tube – Hård (Sort) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Toorx

EAN

8029975994697