Tilbud

Star Trac 8 Series 8-RB LCD Display Siddecykel Sort – Brugt

Den har ergonomisk design og en justerbar sidde og sadelstolpe for optimal komfort. LCD-skærmen giver dig adgang til progressiv modstand, feedback om ridning og programinformation. Det lette transporthåndtag gør det nemmere at flytte rundt på cyklen og integrerede skridtlængdestativer gør det nemmere at holde sig i balance. Star Trac 8 Series 8-RB LCD Display Siddecykel i sort – brugt er det perfekte valg for enhver, der søger en professionel og komfortabel siddecykel, der kan håndtere ethvert træningsniveau. Den er let og kompakt, og den er konstrueret til at give dig en uforglemmelig siddeoplevelse.

Star Trac 8 Series 8-RB LCD Display Siddecykel Sort - Brugt
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Star Trac
EAN: 5714434173722
Varenummer (SKU): 9036601241464493 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Star Trac´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Star Trac 8 Series 8-RB LCD Display Siddecykel Sort – Brugt

Hvis du træner seriøst og har brug for en Star Trac, Star Trac 8 Series 8-RB LCD Display Siddecykel Sort – Brugt vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Star Trac 8 Series 8-RB LCD Display Siddecykel Sort – Brugt fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Star Trac, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Star Trac 8 Series 8-RB LCD Display Siddecykel Sort – Brugt til brug derhjemme

Star Trac er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Star Trac 8 Series 8-RB LCD Display Siddecykel Sort – Brugt har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434173722