Tilbud

SNODE S9 Magnetbelastet Motionscykel

SNODE S9 er den perfekte motionscykel til de mest seriøse motionister. Med dens magnetbelastning og mange indstillingsmuligheder, er cyklen suveræn, når det kommer til komfort og støjsvage træning. Den jævne belastning gør det muligt for brugeren at holde en konstant intensitet – selv under de mest intense træningssessioner. SNODE S9 er bestemt en motionscykel, som kan klare ethvert træningsprogram.

DKK kr. 5.999,00
kr. 7.999,00
SNODE S9 Magnetbelastet Motionscykel
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: InnoFitness DKEAN: 630595705150 Varenummer (SKU): 9031300328472459 Kategorier: ,

SNODE S9 Magnetbelastet Motionscykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en InnoFitness DK, SNODE S9 Magnetbelastet Motionscykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe SNODE S9 Magnetbelastet Motionscykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en InnoFitness DK, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

SNODE S9 Magnetbelastet Motionscykel til brug derhjemme

InnoFitness DK er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

SNODE S9 Magnetbelastet Motionscykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

630595705150