Tilbud

Seated Preacher Curl / Curl bænk

Curl bænk i et stilrent design. Sædet kan indstilles efter ønske, mens armstøtterne sikrer, at kroppen er fikseret for at undgå, at andre muskler bliver udsat for belastning. På denne måde kan kropens energi effektivt bruges til at træne biceps. Med sine mange justeringsmuligheder giver den perfekte komfort og support til enhver bruger. Med Seated Preacher Curl / Curl bænk får du et højkvalitets træningsudstyr, der vil forbedre din biceps-træning.

DKK kr. 3.499,00
kr. 3.999,00
Seated Preacher Curl / Curl bænk
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: InnoFitness DK
EAN: 630595703866
Varenummer (SKU): 9031300249756650 Kategorier: ,

Seated Preacher Curl / Curl bænk

Hvis du træner seriøst og har brug for en InnoFitness DK, Seated Preacher Curl / Curl bænk vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Seated Preacher Curl / Curl bænk fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en InnoFitness DK, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Seated Preacher Curl / Curl bænk til brug derhjemme

InnoFitness DK er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Seated Preacher Curl / Curl bænk har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

630595703866