Tilbud

Schwinn Airdyne AD8 Pro Motionscykel

På virker. Denne cykel har en magisk kombination af hårdt arbejde og lydløs, komfortabel kørsel. Det største og bedste design kombinerer styrke med komfort og tillader dig at træne længere, uden at føle ubehag. Det kraftfulde design giver en jævn og effektiv træning, der er let at bruge og vedligeholde. Airdyne AD8 Pro Motionscyklen bringer det bedste og mest effektive udstyret til dit træningsrum.

DKK kr. 9.975,00
kr. 11.995,00
Schwinn Airdyne AD8 Pro Motionscykel
4
DKK kr. 18.799,00
Schwinn Airdyne AD8
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SchwinnEAN: 708447909381 Varenummer (SKU): 5234000039185299 Kategorier: , , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Schwinn´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Schwinn Airdyne AD8 Pro Motionscykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en Schwinn, Schwinn Airdyne AD8 Pro Motionscykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Schwinn Airdyne AD8 Pro Motionscykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Schwinn, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Schwinn Airdyne AD8 Pro Motionscykel til brug derhjemme

Schwinn er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Schwinn Airdyne AD8 Pro Motionscykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

708447909381