Tilbud

Reebok Functional Med Ball Dynamax Medicinbold 11kg

Reebok Functional Med Ball Dynamax Medicinbold 11kg er lavet af den bedste kvalitet, og har en diameter på 35cm så du får den maksimale kontrol. Denne medicinbold har en professionel overflade, der giver en større komfort og stabilitet. Med sin kompakte størrelse og design gør denne medicinbold det perfekte træningsværktøj til at øge din fysiske styrke og udholdenhed. Perfekt til professionelle såvel som begyndere.

DKK kr. 1.549,00
kr. 1.999,00
Reebok Functional Med Ball Dynamax Medicinbold 11kg
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ReebokEAN: 5055436114123 Varenummer (SKU): 7105602088508406 Kategorier: ,

Reebok Functional Med Ball Dynamax Medicinbold 11kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Reebok, Reebok Functional Med Ball Dynamax Medicinbold 11kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Reebok Functional Med Ball Dynamax Medicinbold 11kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Reebok, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Reebok Functional Med Ball Dynamax Medicinbold 11kg til brug derhjemme

Reebok er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Reebok Functional Med Ball Dynamax Medicinbold 11kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5055436114123