Tilbud

ProForm Flat Bench Fladbænk

Med ProForm Flat Bench Fladbænk kan du opnå professionelle træningsresultater hjemme. Dette tilbud gælder t.o.m. d. 31. maj eller så længe lager haves. Denne alsidige fladbænk giver dig mulighed for at udføre bænkpres, enkelt arms træk (rows), triceps kickbacks samt mange andre øvelser. Pudernes tykkelse og den kraftige polstring giver dig en optimal støtte, så du kan træne med komfort og lethed. Køb ProForm Flat Bench Fladbænk og opnå professionelle træningsresultater i dag!

DKK kr. 795,00
kr. 1.595,00
ProForm Flat Bench Fladbænk
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ProFormEAN: 7051943736597 Varenummer (SKU): 5234000047596710 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring ProForm´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

ProForm Flat Bench Fladbænk

Hvis du træner seriøst og har brug for en ProForm, ProForm Flat Bench Fladbænk vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe ProForm Flat Bench Fladbænk fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en ProForm, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

ProForm Flat Bench Fladbænk til brug derhjemme

ProForm er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

ProForm Flat Bench Fladbænk har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

ProForm

EAN

7051943736597