ProForm Carbon Strength Adjustable Bench

Denne ProForm Utility Bench er designet med kraftige justeringsmuligheder, så du kan indstille bænken til at være flad, incline og decline. Det er nemt at justere bænken med seks justeringsmuligheder i sædet og 10 justeringsmuligheder i ryggen. Denne professionelle træningsbænk er solide og stabile, med et polstret sæde og puder, der er tykke og støttende. Dette produkt er det ideelle valg til personer, der ønsker at udvikle deres styrke og kondition.

DKK kr. 3.495,00
ProForm Carbon Strength Adjustable Bench
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ProFormEAN: 043619448160 Varenummer (SKU): 5234000047596734 Kategorier: , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring ProForm´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

ProForm Carbon Strength Adjustable Bench

Hvis du træner seriøst og har brug for en ProForm, ProForm Carbon Strength Adjustable Bench vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe ProForm Carbon Strength Adjustable Bench fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en ProForm, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

ProForm Carbon Strength Adjustable Bench til brug derhjemme

ProForm er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

ProForm Carbon Strength Adjustable Bench har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

ProForm

EAN

43619448160