PRFormance P-20 Motionscykel

PRFormance P-20 Motionscykel er den ideelle løsning for dig, der træner hjemme. Cyklen er udstyret med en kraftfuld motor, der sikrer, at du får den optimale træning. Den er også udstyret med et LCD-display, der gør det muligt at følge med i, hvor meget du har trænet, og hvor mange kalorier du har brændt. Cyklens anatomiske sæde og justerbare pedaler gør det muligt at finde den bedste komfortposition, så du kan træne uden at få ubehagelige smerter. Cyklen er også udstyret med en indbygget pulsmåler, der gør det muligt at måle pulsen, og en indbygget telefonholder, så du kan lytte til musik, imens du træner.

DKK kr. 3.595,00
PRFormance P-20 Motionscykel
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PRFormanceEAN: 5714434136345 Varenummer (SKU): 9036601215253983 Kategori:

PRFormance P-20 Motionscykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en PRFormance, PRFormance P-20 Motionscykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe PRFormance P-20 Motionscykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en PRFormance, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

PRFormance P-20 Motionscykel til brug derhjemme

PRFormance er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

PRFormance P-20 Motionscykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434136345