POWR.4 PRO Kettlebell PK12 (Støbejern)

POWR.4 PRO Kettlebell PK12 (Støbejern) giver dig mulighed for at træne hele kroppen på en gang. Kettlebells er blevet meget populære i Danmark på kort tid. De benyttes ofte ifm Crossfit træning og andre træningsformer. Denne POWR.4 PRO Kettlebell er lavet af støbejern, hvilket gør den ekstra holdbar og sikrer dig et professionelt træningsresultat. Træn med POWR.4 PRO Kettlebell og oplev det gode gamle russiske redskab.

DKK kr. 499,00
POWR.4 PRO Kettlebell PK12 (Støbejern)
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TITAN LIFEEAN: 5704519002559 Varenummer (SKU): 6275000909995031 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring TITAN LIFE´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

POWR.4 PRO Kettlebell PK12 (Støbejern)

Hvis du træner seriøst og har brug for en TITAN LIFE, POWR.4 PRO Kettlebell PK12 (Støbejern) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe POWR.4 PRO Kettlebell PK12 (Støbejern) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en TITAN LIFE, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

POWR.4 PRO Kettlebell PK12 (Støbejern) til brug derhjemme

TITAN LIFE er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

POWR.4 PRO Kettlebell PK12 (Støbejern) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Titan

EAN

5704519002559