Tilbud

Odin Vinyl Håndvægte 4kg (1 stk)

Odin Vinyl Håndvægten er et fremragende valg til både let træning hjemme og holdtræning i fitnesscentret. Produceret i kraftig plast, er den utrolig slidstærk og har en lang holdbarhed. Denne håndvægt på 4 kg er perfekt til alle dine træningsøvelser og giver dig et godt greb. Odin Vinyl Håndvægt er et must-have for alle, der ønsker at komme i form.

DKK kr. 129,00
kr. 229,00
Odin Vinyl Håndvægte 4kg (1 stk)
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237009792 Varenummer (SKU): 7105600194149149 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Vinyl Håndvægte 4kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Vinyl Håndvægte 4kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Vinyl Håndvægte 4kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Vinyl Håndvægte 4kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Vinyl Håndvægte 4kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237009792