Tilbud

Odin Neopren Håndvægte 4kg (1 stk)

Introduktion til Odin Neopren Håndvægt 4kg: Tag træningen til næste niveau med Odin Neopren Håndvægt 4kg. Denne kraftige neopren håndvægt er ideel til lette træningsøvelser hjemme eller i fitnesscenteret. Fremstillet af holdbart neopren materiale, giver denne håndvægt dig lang holdbarhed og skånsom overførsel af vægt. Med denne håndvægt vil du kunne udføre øvelser der styrker og toner både muskler og balance. Tag dig selv til næste niveau med Odin Neopren Håndvægt 4kg.

DKK kr. 149,00
kr. 199,00
Odin Neopren Håndvægte 4kg (1 stk)
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237010002 Varenummer (SKU): 7105600194149151 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Neopren Håndvægte 4kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Neopren Håndvægte 4kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Neopren Håndvægte 4kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Neopren Håndvægte 4kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Neopren Håndvægte 4kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237010002