Tilbud

NordicTrack x22i løbebånd

NordicTrack x22i løbebånd er et helt unikt incline-træningsudstyr med en 4 HK DurX™ Commercial Pro-motor, der er konstrueret til intensiv træning. Det unikke ved x22i er, at det kan have en stigning helt op til 40% samt en hældning på -6%. Det giver muligheder for at skabe professionelle træningsprogrammer og intensive træningspas, som vil øge din udholdenhed og styrke. Løbebåndet har et robust design og er af høj kvalitet for at sikre, at du kan bruge det af størst mulig sikkerhed.

Worldwide butikker

PLN 17.999,00 zł
Bieżnia elektryczna NordicTrack Incline Trainer X22i
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordicTrackEAN: 0043619688528 Varenummer (SKU): 5234000047599904 Kategorier: , , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring NordicTrack´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

NordicTrack x22i løbebånd

Hvis du træner seriøst og har brug for en NordicTrack, NordicTrack x22i løbebånd vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe NordicTrack x22i løbebånd fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en NordicTrack, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

NordicTrack x22i løbebånd til brug derhjemme

NordicTrack er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

NordicTrack x22i løbebånd har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

43619688528