Nautilus Instinct Lat Pull Down/Vertical Row Sølv

Maskinen er let og kompakt at bruge, og den har stærke stålrammer, der kan bære op til 300 kg. Den har 14 forskellige justeringsmuligheder, der gør det muligt at lave et alsidigt træningsprogram. Maskinen har også et godt greb, der giver dig en sikker og stabilt greb, som gør det lettere at træne alle dine muskler. Med Nautilus Instinct Lat Pull Down/Vertical Row-maskinen kan du træne al din øvre kropsmuskulatur effektivt – både i løbet af træningen og på long run.

Nautilus Instinct Lat Pull Down/Vertical Row Sølv
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nautilus
EAN: 5714434039196
Varenummer (SKU): 9036600474377386 Kategorier: ,

Nautilus Instinct Lat Pull Down/Vertical Row Sølv

Hvis du træner seriøst og har brug for en Nautilus, Nautilus Instinct Lat Pull Down/Vertical Row Sølv vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Nautilus Instinct Lat Pull Down/Vertical Row Sølv fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Nautilus, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Nautilus Instinct Lat Pull Down/Vertical Row Sølv til brug derhjemme

Nautilus er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Nautilus Instinct Lat Pull Down/Vertical Row Sølv har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Nautilus

EAN

5714434039196