Nautilus Inspiration Olympic Bænkpres

Nautilus Inspiration Olympic Bænkpres er den perfekte fladbænk til bænkpres træning. Med et praktisk rack ved hovedet kan du nemt nedtage vægtstænger under brystpres øvelser. Denne fladbænk er lavet af solid stålkonstruktion og har 2 sæt holdere til vægtstænger i forskellige størrelser. Perfekt til professionel træning!

Nautilus Inspiration Olympic Bænkpres
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nautilus
EAN: 5714434040147
Varenummer (SKU): 9036601401865626 Kategorier: ,

Nautilus Inspiration Olympic Bænkpres

Hvis du træner seriøst og har brug for en Nautilus, Nautilus Inspiration Olympic Bænkpres vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Nautilus Inspiration Olympic Bænkpres fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Nautilus, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Nautilus Inspiration Olympic Bænkpres til brug derhjemme

Nautilus er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Nautilus Inspiration Olympic Bænkpres har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Nautilus

EAN

5714434040147