Tilbud

Masterfit Weight Bench

Masterfit Vægtskammeret er en solid og justerbar bænk, der er perfekt til hjemmetræningsøvelser. Den har en praktisk, indbygget holder til håndvægte og kan justeres i flere vinkler for at tilpasse sig forskellige øvelser. Med Masterfit Weight Bench kan du træne alle dine muskler effektivt og nemt hjemme.

DKK kr. 1.495,00
kr. 2.995,00
Masterfit Weight Bench - DEMO Herlev
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MasterfitEAN: 7051943005860 Varenummer (SKU): 5234000039186459 Kategorier: , , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Masterfit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Masterfit Weight Bench

Hvis du træner seriøst og har brug for en Masterfit, Masterfit Weight Bench vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Masterfit Weight Bench fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Masterfit, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Masterfit Weight Bench til brug derhjemme

Masterfit er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Masterfit Weight Bench har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051943005860