Masterfit Roman Chair

Masterfit Roman Chair er en kraftig konstruktion af en rygtræner, som gør det muligt for dig at træne skrå mavemuskler. Justerbar på længden med en 45 graders vinkel, passer denne rygtræner til alle højder og giver dig mulighed for at variere dine træningsøvelser. Med Masterfit Roman Chair får du professionel rygtræning med det bedste udstyr og den højeste komfort.

DKK kr. 1.999,00
Masterfit Roman Chair
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Masterfit
EAN: 7051943009714
Varenummer (SKU): 5234000039190777 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Masterfit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Masterfit Roman Chair

Hvis du træner seriøst og har brug for en Masterfit, Masterfit Roman Chair vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Masterfit Roman Chair fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Masterfit, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Masterfit Roman Chair til brug derhjemme

Masterfit er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Masterfit Roman Chair har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Masterfit

EAN

7051943009714