Masterfit Power Bench

MasterFit Power Bench er en solid bænk, som er justerbar i flere vinkler. Den kraftige konstruktion af 3 mm stål giver mulighed for ekstra belastning. Bænken har en justerbar ryg, der kan justeres til 85 grader. Den kommer også med hjul, så den let kan flyttes. Med MasterFit Power Bench får du en komfortabel og robust bænk til din træning.

DKK kr. 3.495,00
Masterfit Power Bench
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Masterfit
EAN: 7051943005877
Varenummer (SKU): 5234000039186460 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Masterfit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Masterfit Power Bench

Hvis du træner seriøst og har brug for en Masterfit, Masterfit Power Bench vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Masterfit Power Bench fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Masterfit, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Masterfit Power Bench til brug derhjemme

Masterfit er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Masterfit Power Bench har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Masterfit

EAN

7051943005877