LMX. Sissy Squat Pro Træningsbænk

LMX. Sissy Squat Pro Træningsbænk er den ideelle løsning til at variation af din squat træning. Takket være designet kan du træne forsiden af lårene mere effektivt. Du kan også øge intensiteten ved hjælp af en kettlebell, håndvægt eller vægtvest. Træningsbænken er justerbar, så den passer til enhver kropsform og giver professionelle resultater. Med denne træningsbænk kan du nu få mere ud af din træning og opnå professionelle resultater.

DKK kr. 5.195,00
LMX. Sissy Squat Pro Træningsbænk
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LMX.
EAN: 7430436638646
Varenummer (SKU): 9036600402327902 Kategorier: , ,

LMX. Sissy Squat Pro Træningsbænk

Hvis du træner seriøst og har brug for en LMX., LMX. Sissy Squat Pro Træningsbænk vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. Sissy Squat Pro Træningsbænk fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en LMX., der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. Sissy Squat Pro Træningsbænk til brug derhjemme

LMX. er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. Sissy Squat Pro Træningsbænk har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7430436638646