LMX. Olympic Press Bænkpres

LMX. Olympic Press Bænkpres er din ultimative løsning til bænkpres af høj kvalitet. Dette bænkpres har et robust stativ designet til at give stabilitet og støtte under træning. Det har to højder til nem placering af vægtstangen og to spyd til opbevaring af vægtskiver. Den flade bænk er konstrueret med en stærk sort pulverlakeret ramme og sort PU polstring, der giver ekstra træningskomfort og støtte. Med LMX Olympic Press Bænkpres får du et professionelt udstyr til professionel træning i dansk.

DKK kr. 12.395,00
LMX. Olympic Press Bænkpres
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LMX.EAN: 7430436838824 Varenummer (SKU): 9036600402324831 Kategorier: , ,

LMX. Olympic Press Bænkpres

Hvis du træner seriøst og har brug for en LMX., LMX. Olympic Press Bænkpres vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. Olympic Press Bænkpres fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en LMX., der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. Olympic Press Bænkpres til brug derhjemme

LMX. er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. Olympic Press Bænkpres har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

LMX.

EAN

7430436838824