Tilbud

Life Fitness Signature Olympic Decline Bænkpres m. Opbevaring – Brugt

Life Fitness Signature Olympic Decline Bænkpres m. Opbevaring har et holdbart og elegant design, som er perfekt til professionel træning. Den har fire holdere, der gør den sikker og stabil under træning, mens materialet er kraftigt nok til at sikre holdbarhed. Bænken matcher Insignia-serien, der gør det muligt at skabe et professionelt look. Med denne brugte Life Fitness Signature Olympic Decline Bænk kan du træne med stor stil og komfort.

DKK kr. 11.125,00
kr. 22.715,00
Life Fitness Signature Olympic Decline Bænkpres m. Opbevaring - Brugt
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Life FitnessEAN: 5714434175542 Varenummer (SKU): 9036601267910898 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Life Fitness´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Life Fitness Signature Olympic Decline Bænkpres m. Opbevaring – Brugt

Hvis du træner seriøst og har brug for en Life Fitness, Life Fitness Signature Olympic Decline Bænkpres m. Opbevaring – Brugt vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Life Fitness Signature Olympic Decline Bænkpres m. Opbevaring – Brugt fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Life Fitness, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Life Fitness Signature Olympic Decline Bænkpres m. Opbevaring – Brugt til brug derhjemme

Life Fitness er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Life Fitness Signature Olympic Decline Bænkpres m. Opbevaring – Brugt har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434175542