Tilbud

IronGym Justerbar Træningsbænk

IronGym Justerbar Træningsbænk er det perfekte valg for professionel træning og et stærkt hjem. Denne justerbare træningsbænk har ryglæn og curlpult, der er lette at justere og tilpasse, så du kan træne 4 forskellige muskelgrupper. Træn bryst, skuldre og ryg på bænken og få det meste ud af curlpulten til at træne dine arme. Denne træningsbænk har et robust design, så du kan lave effektive træningsøvelser og styrke din krop på professionel vis derhjemme. IronGym Justerbar Træningsbænk er det perfekte supplement til din træning og vil hjælpe dig med at nå dine fitnessmål.

DKK kr. 2.499,00
kr. 2.999,00
IronGym Justerbar Træningsbænk
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Iron GymEAN: 8720612800165 Varenummer (SKU): 5992301378451011 Kategorier: ,

IronGym Justerbar Træningsbænk

Hvis du træner seriøst og har brug for en Iron Gym, IronGym Justerbar Træningsbænk vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe IronGym Justerbar Træningsbænk fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Iron Gym, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

IronGym Justerbar Træningsbænk til brug derhjemme

Iron Gym er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

IronGym Justerbar Træningsbænk har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8720612800165