Tilbud

Inotec Natural Line Arm Curl

Let og effektiv bicepsbænk fra Inotec Natural Line. Det bæltedrevne design sikrer en direkte og let forbindelse til vægtmagasinet og er udstyret med justerbare, bevægelige håndtag, der passer til alle brugere. Denne professionelle bicepsstyrkemaskine har en lav indstigningshøjde og giver dig mulighed for at fokusere på en korrekt teknik for at maksimere biceps styrke og udvikling.

DKK kr. 12.495,00
kr. 29.875,00
Inotec Natural Line Arm Curl
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: InotecEAN: 5714434042356 Varenummer (SKU): 9036602089361120 Kategorier: ,

Inotec Natural Line Arm Curl

Hvis du træner seriøst og har brug for en Inotec, Inotec Natural Line Arm Curl vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Inotec Natural Line Arm Curl fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Inotec, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Inotec Natural Line Arm Curl til brug derhjemme

Inotec er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Inotec Natural Line Arm Curl har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434042356