Tilbud

Inotec Free Weight Line Decline Bænkpres

Den professionelle olympiske decline bænk fra Inotec er let justerbar og giver optimal træning med 15° vinklet ryglæn. Bænken har flere pladser til vægtstangen, så du nemt kan tilpasse den til dine ønsker. Bænken er ideel til at udføre bænkpres og udvikle de nederste brystmuskler, og er ideel til både professionelle og amatør atleter. Med Inotec Free Weight Line Decline Bænkpres får du en fremragende træningsbænk til et attraktivt pris.

DKK kr. 5.255,00
kr. 10.500,00
Inotec Free Weight Line Decline Bænkpres
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: InotecEAN: 5714434012236 Varenummer (SKU): 9036600193453875 Kategorier: , , ,

Inotec Free Weight Line Decline Bænkpres

Hvis du træner seriøst og har brug for en Inotec, Inotec Free Weight Line Decline Bænkpres vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Inotec Free Weight Line Decline Bænkpres fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Inotec, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Inotec Free Weight Line Decline Bænkpres til brug derhjemme

Inotec er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Inotec Free Weight Line Decline Bænkpres har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Inotec

EAN

5714434012236

DKK kr. 5.255,00
kr. 10.500,00
Inotec Free Weight Line Decline Bænkpres
5
* Priser ex levering.