Tilbud

Inotec Free Weight Line Biceps Curl Træningsbænk

Inotec Free Weight Line Biceps Curl Træningsbænk er den ideelle træningsbænk til armøvelser. Den er let at benytte og kræver ingen indstillinger. Træningsbænkens pude har to forskellige vinkler og plastkapper, der beskytter stålstellet mod slid og ridser. Med træningsbænken fra Inotec kan du få mest muligt ud af armøvelserne og får dig selv til at se bedre ud!

DKK kr. 6.915,00
kr. 10.500,00
Inotec Free Weight Line Biceps Curl Træningsbænk
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Inotec
EAN: 5714434012274
Varenummer (SKU): 9036600193453902 Kategorier: , , ,

Inotec Free Weight Line Biceps Curl Træningsbænk

Hvis du træner seriøst og har brug for en Inotec, Inotec Free Weight Line Biceps Curl Træningsbænk vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Inotec Free Weight Line Biceps Curl Træningsbænk fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Inotec, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Inotec Free Weight Line Biceps Curl Træningsbænk til brug derhjemme

Inotec er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Inotec Free Weight Line Biceps Curl Træningsbænk har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Inotec

EAN

5714434012274