Tilbud

Head YouTek Graphene Radical Rev

Head YouTek Graphene Radical Rev er den perfekte tennisketcher til dig, der ønsker en kombination af manøvrevenlighed og power. Ketcherens Graphene teknologi giver dig en let og responsiv følelse, mens dens ekstra power gør det let for dig at få bolden til at flyve ud over baselinjen. Denne ketcher er det perfekte valg for alle tennisspillere, der ønsker at udvikle deres spil og opnå det næste niveau af præstation. Få mere ud af dine tennissessioner med denne professionelle tennisketcher fra Head YouTek.

DKK kr. 630,00
kr. 700,00
Head YouTek Graphene Radical Rev
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726423868866 Varenummer (SKU): 8122401336437216 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head YouTek Graphene Radical Rev

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head YouTek Graphene Radical Rev vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head YouTek Graphene Radical Rev fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head YouTek Graphene Radical Rev til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head YouTek Graphene Radical Rev har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726423868866