Tilbud

Head Graphene XT Speed Pro

Få den perfekte blanding af power og kontrol med Head Graphene XT Speed Pro! Denne tennisketcher er lavet til at give dig den hastighed og kontrol, som du har brug for til at forbedre dit spil. Det har et 100″ hoved og vejer 315 gram, mens det har et 18×20 strengmønster, der giver en professionel præstation. Få den ultimative tennisketcher til at spille som en professionel med Head Graphene XT Speed Pro!

DKK kr. 720,00
kr. 800,00
Head Graphene XT Speed Pro
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726423967842 Varenummer (SKU): 8122400550489289 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene XT Speed Pro

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene XT Speed Pro vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene XT Speed Pro fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene XT Speed Pro til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene XT Speed Pro har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726423967842