Tilbud

Hammer Ergo-Motion Motionscykel

Med den nyeste Hammer Ergo-Motion Motionscykel får du den perfekte træningsoplevelse. Cyklen er designt med et ergonomisk sæde, justerbar styr og udstyr, som gør det muligt for dig at få det bedst mulige træningsresultat. Derudover giver det dig mulighed for at koble din Ipad eller smartphone til cyklen og bruge Kinomap eller iConsole+. Det er et professionelt træningsudstyr, som giver dig muligheden for at træne dig selv med en høj grad af effektivitet og nøjagtighed. Med Hammer Ergo-Motion Motionscykel er dit personlige træningsmål indenfor rækkevidde.

DKK kr. 4.899,00
kr. 6.000,00
Hammer Ergo-Motion Motionscykel
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HammerEAN: 4005251483707 Varenummer (SKU): 7105600194115364 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Hammer´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Hammer Ergo-Motion Motionscykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en Hammer, Hammer Ergo-Motion Motionscykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Hammer Ergo-Motion Motionscykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Hammer, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Hammer Ergo-Motion Motionscykel til brug derhjemme

Hammer er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Hammer Ergo-Motion Motionscykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251483707