Tilbud

Hammer Cardio T3 Motionscykel

Den har en dynamisk og kraftfuld flywheel, der sikrer at du får en glat og sikker oplevelse. Den er også udstyret med et integreret computersystem der giver dig mulighed for at se din fremgang mens du træner. Det professionelle design gør den velegnet til alle typer af træning og fitness programmer. Hammer Cardio T3 Motionscykel vil give dig den fornødne komfort og støtte under hele træningssessionerne, og sikre dig at du kommer i bedste form.

DKK kr. 2.949,00
kr. 3.299,00
Hammer Cardio T3 Motionscykel
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HammerEAN: 4005251486005 Varenummer (SKU): 7105600194115362 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Hammer´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Hammer Cardio T3 Motionscykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en Hammer, Hammer Cardio T3 Motionscykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Hammer Cardio T3 Motionscykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Hammer, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Hammer Cardio T3 Motionscykel til brug derhjemme

Hammer er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Hammer Cardio T3 Motionscykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251486005