Tilbud

FitWood Upplyft Wallbar Ribbe (Pink)

FitWood Upplyft Wallbar Ribbe er af ekstrem høj kvalitet. Med et klassisk design, men med lidt mere luft ved de øverste greb, er denne model fremstillet af malet pink træ. Dette produkt understøtter en maksimal brugervægt på op til 100 kg. Upplyft Wallbar Ribbe fra FitWood er den perfekte løsning til at styrke, træne og forbedre din kondition.

DKK kr. 3.699,00
kr. 4.300,00
FitWood Upplyft Wallbar Ribbe (Pink)
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FitWoodEAN: 6430061241267 Varenummer (SKU): 7105602088577014 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring FitWood´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

FitWood Upplyft Wallbar Ribbe (Pink)

Hvis du træner seriøst og har brug for en FitWood, FitWood Upplyft Wallbar Ribbe (Pink) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe FitWood Upplyft Wallbar Ribbe (Pink) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en FitWood, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

FitWood Upplyft Wallbar Ribbe (Pink) til brug derhjemme

FitWood er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

FitWood Upplyft Wallbar Ribbe (Pink) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

FitWood

EAN

6430061241267